Kural #47

by 10:53:00 0 yorum
Sahiden de şu husus hayret vericidir ki, binlerce yıldır kısa öykü yazılıyor olmasına rağmen - her ne kadar bazı köy kurnazı, işportacı kılıklı yayıncılar kısa öyküyü kendileri daha bir iki sene evvel keşfetmişler, saklandıkları dahası ensesinden yakaladıkları gibi insan içine çıkartmışlar misali davranma aymazlığı göstererek elaleme cahil muamelesi çektiklerini sansalar da; okuyucular enayi dümbeleği olmadıkları ve şuurlarına borazancıbaşı edalı yayıncılar kadar ilgisiz kalmadıkları için kısa öykünün vesayetini onlara bırakmamakta, dahası kuru sıkı palavrayı yememekte, karınları tok sırtları pek biçimde buncağızların düştüğü hallere kıs kıs gülmektedirler - 
(Neyse dağıtmayalım daha fazla)
Hayret vericidir ki hiçbir kısa öyküde tekin isimli bir baş karakter kullanılmamıştır. Bu yüzden o isimdeki bir baş karakter kulanılıncaya kadar kısa öykü Tekin'sizdir.


Vladimir

Developer

Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam. Curabitur blandit tempus porttitor. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor.

0 yorum:

Yorum Gönder